Welkom bij Jonge Sla 

Jonge Sla maakt (klassiek) teksttoneel met jongeren van 12 tot 24 jaar. Altijd met een eigen, frisse en smaakvolle dressing.

De Wraak van Ifigeneia (Erik Snel)

Afbeeldingen/03 - Producties/Ifigeneia/de Wraak van Ifigeneia-3867.jpg

Nu heeft het gezelschap gekozen voor een moderne tekst met een klassieke ondergrond, de oude Grieken. De Wraak van Ifigeneia van Erik Snel is een tragische komedie en laat de luttele uren zien tussen de thuiskomst van legeraanvoerder Agamemnon en het moment dat hij door zijn vrouw in bad wordt vermoord.

Deze voorstelling is gespeeld op het Festival der Aa, te Schipborg en wordt in september weer opgepakt. We spelen dan o.a. in Podium Zuidhaege te Assen en bij Loods13 te Emmen. Een volledige speellijst volgt.

Klik hier voor meer informatie

Bij Jonge Sla spelen?

Dat kan. Als je tussen de 12 en 24 jaar bent. Jonge Sla is geen theateropleiding maar een theatergezelschap (waar je wel heel veel leert), wat betekent dat we geen wekelijkse lessen hebben, maar producties waarvoor je auditie kan doen.

De eerstvolgende audities vinden (onder voorbehoud) plaats in november/ december 2017 voor de voorstelling: Het Bezoek van de Oude Dame (Dürrenmat, ovb juni 2018).

Wil je graag op de maillijst van Jonge Sla om informatie te ontvangen over audities: meld je dan aan op info@jongeslatheater, stuur een foto van jezelf mee en je contactgeggevens (mailadres, telefoonnummer)

 

 

 

De Wraak van Ifigeneia
22 september 2017 - 20:00 uur
Podium Zuidhaege

Lees meer

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsitems


Nieuwsarchief


© 2008 - Kortsluiting