Welkom bij Jonge Sla 

Jonge Sla maakt (klassiek) teksttoneel met jongeren van 12 tot 24 jaar. Altijd met een eigen, frisse en smaakvolle dressing.

De Wraak van Ifigeneia (Erik Snel)

AUDITIE!

We zoeken een actrice (16-21 jr) voor de rol van Klytaimestra. Robin van Dijken, die nu die rol speelt, vertrekt naar Spanje en dus hebben we een vervangster nodig.

Zondag 3 december, 13:00 uur, Kolder & Co, Timpweg 3 te Groningen.

Aanmelden: mail je naam, foto, leeftijd en eventuele ervaring naar info@jongeslatheater.nl, dan sturen wij je informatie en een monoloog. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 29 november.

Afbeeldingen/03 - Producties/Ifigeneia/de Wraak van Ifigeneia-3867.jpg

Jonge Sla heeft gekozen voor een moderne tekst met een klassieke ondergrond, de oude Grieken. De Wraak van Ifigeneia van Erik Snel is een tragische komedie en laat de luttele uren zien tussen de thuiskomst van legeraanvoerder Agamemnon en het moment dat hij door zijn vrouw in bad wordt vermoord.

Deze voorstelling ging in juli 2017 op het Festival der Aa te Schipborg in premiere. In september pakten we de voorstelling weer op en speelden we voor het Praedinius Gymnasium, in Podium Zuidhaege te Assen en in het Vrijdagtheater te Groningen.

Klik hier voor meer informatie

Bij Jonge Sla spelen?

Dat kan. Als je tussen de 12 en 24 jaar bent. Jonge Sla is geen theateropleiding maar een theatergezelschap (waar je wel heel veel leert), wat betekent dat we geen wekelijkse lessen hebben, maar producties waarvoor je auditie kan doen.

De eerstvolgende audities vinden (onder voorbehoud) plaats in april/ mei 2018 voor de voorstelling: Het Bezoek van de Oude Dame (Dürrenmat, ovb november 2018).

Wil je graag op de maillijst van Jonge Sla om informatie te ontvangen over audities: meld je dan aan op info@jongeslatheater, stuur een foto van jezelf mee en je contactgeggevens (mailadres, telefoonnummer)

 

 

 

Er zijn momenteel geen voorstellingen gepland.

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsitems


Nieuwsarchief


© 2008 - Kortsluiting